Termeni si conditii de utilizare

Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.ale82.ro trebuie sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu acestea. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile din site , in orice moment, fara un anunt in prealabil.

Drepturi de autor

Utilizarea continutului acestui site :

 textele,designul,elementele grafice,imaginile,simbolurile,programele si alte date sunt proprietatea www.ale82.ro. Drepturile de autor sunt protejate de legea privind drepturile de autor şi legile cu privire la proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul scris al S.C Scarpe Online S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus intr-un scop care dauneaza intereselor firmei, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

Cont si comanda

Pentru a comanda online e necesar sa va creati un cont in cadrul site-ului sau sa comandati telefonic .

 Folositi o adresa de e-mail valabila. Pe aceasta adresa de e-mail veti primi notificari legate de crearea contului sau despre comenzi. Asigurati-va ca datele dumneavoastra introduse in cont sunt corecte. Daca vreodata doriti sa primiti comanda pe o alta adresa decat cea initiala, aveti optiunea de a adauga o alta adresa.

Pentru a comanda un produs trebuie sa va creati un cont. Apasati pe “Creaza contul tau” si completati datele. La incaltaminte e necesar sa alegeti inainte marimea. La produsul dorit apasa butonul “Adauga in cos”, apoi selectati  metoda de livrare si plata iar pentru finalizarea comenzii  dati click pe “Confirm plata” . Costul final va include pretul produsului iar costul livrarii va depinde de greutatea coletului si valoarea rambursului. Toate preturile au TVA inclus. Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi expediata, veti fi contactat telefonic  pentru produsul comandat, daca exista pe stoc sau nu. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune.

Primim comenzi online la orice ora. Iar programul de prelucrare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09-20 si sambata intre 09-18. Daca aveti intrebari ne poti contacta la tel: 0745/582510 .

 

Livrarea si plata produselor

Produsele comandate din magazinul www.ale82.ro se livreaza prin:

2. Fan Curier pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 16:00 livrarea produselor se va face imediat de la data plasarii comenzii.

Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare ( duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor se va face in maximum 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Datorita programului firmelor de curierat  duminica nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele de luni pana sambata.

In momentul in care coletul ajunge in statia de destinatie a firmei de curierat, veti fi contactat telefonic si veti confirma agentului firmei de curierat ora si adresa livrarii.

Plata ramburs pentru produsele pe care le-ati comandat se va face in numerar, direct curierului la predarea coletului.

 

Returul

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile. Sc Scarpe Online Srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de catre client. Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la alessandrotramonte@yahoo.it, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon prezent in site.

 

Confidentialitatea datelor

In conformitate cu legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie  a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza datelor cu caracter personal doar pentru modurile /scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 0018982 A.N.S.P.D.C.P din data 17/07/2012 .

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de  Sc Scarpe Online Srl.

Sc Scarpe Online Srl garanteza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa Sc Scarpe Online Srl.

 

Pentru a contacta magazinul online www.ale82.ro   ne gasiti la tel: 0757/020022 si la

 

 

Site-ul www.ale82.ro, este proprietatea SC Scarpe Online SRL, J5/947/21.06.2012 si CUI 30344588, RO21 BTRL 0050 1202 W815 17XX, la banca Transilvania, sucursala Salonta Capital social : 200 lei. Adresa: str. Lautarilor, nr.9  Loc. Salonta  Jud. Bihor .

Produs adăugat la lista de dorințe